woensdag, augustus 04, 2010

Bakkum niet in Afrika


Afgelopen zondag heeft Hugo de mooiste dag van zijn hele leven gehad! Wij zijn met z'n 3'en naar het dinopark geweest. Hij vond het zo geweldig dat hij het allemaal maar moeilijk kon verwerken. Als een vlo sprong hij van dino naar dino, hij had geen tijd om stil te blijven staan bij de verhaaltjes, hij moest echt verder naar die volgende echt coole dino. Het was wel erg grappig om te zien hoe hij door het park stuiterde :-) Hij heeft ons verteld dat het echt de mooiste dag van zijn hele leven is :-) Lief he?

Wij zijn inmiddels in Tsjechie aangekomen. Het heeft gisteren behoorlijk geregend, maar Corjan heeft het voor ons nagekeken en vanaf 20.00 uur zou het droog zijn. Dat kloptte, tussen de buien door hebben wij de tenten opgezet. 's Avonds was het droog en hebben wij heel knus in de tent met de luifel open zitten genieten van het uitzicht over het meer. Wat een geweldig uitzicht!!!Vandaag zijn wij gaan wandelen in de bossen bij Vyšší Brod. Wauw, wat is het hier ongelooflijk mooi!!

De camping is wat primitief en wij vermoeden dat hij in tijden van het communisme ook al bestond. Waarschijnlijk is het de eerste eigenaar en hij heeft alles in originele staat gehouden ;-)

1 Opmerkingen:

Blogger Assummer Peer zegt...

Ziet er erg mooi uit! Lijkt mij echt een meer voor Hugo om omheen te rennen (met Martijn er natuurlijk achteraan).
Jullie beginnen iedere dag bij het ontwaken met het zingen van de Internationale?

05 augustus, 2010 14:56  

Een reactie posten

<< Home