maandag, juli 20, 2009

No Fear is gebrokenAfgelopen vrijdag is de ongeslagen koning van de pooltafel genadeloos van zijn troon gevallen. Wist hij nog net een grote nederlaag tegen Iris te voorkomen, bij een aanval van de waard ging No Fear door de knieen. Ook tegen Galadriel wist No Fear niet te blijven staan, wat hem op de biljartladder bijna op de laatste tree brengt.

4 Opmerkingen:

Blogger Marcel zegt...

Welkom naast me, No Fear! En hoewel best gezellig, is dit het startschot van een nieuwe strijd om de eerste plaats ;-) Succes, heel veel succes, je hebt het nodig LOL

20 juli, 2009 23:44  
Anonymous Waard zegt...

Heel veel sterkte No Fear. Misschien moet je eens praten met een psycholoog, ik ken er nog wel eentje

23 juli, 2009 17:24  
Anonymous TANTE zegt...

WEL EEN GOEIE POSTER!

24 juli, 2009 16:50  
Blogger Marcel zegt...

Ik zie het nu pas: ik sta samen met Daan op de 2e plaats! Ik wist wel dat ik door zo min mogelijk te spelen vanzelf op de eerste plaats kon komen :-)

28 juli, 2009 16:44  

Een reactie posten

<< Home