maandag, juni 01, 2009

De val van het romeinse rijk

Een lezing in het kader van de plusactiviteiten van het bonhoeffer college. Wat doet een aankondiging van een lezing op de assummerpeer?????

Ik vind het in ieder geval een interessant onderwerp en het werd bijzonder toen ik zag wie de lezing gaat geven:

Onze eigen Joop van Waarden. Hij is kenner op het gebied: 19 mei jongstleden heeft hij de doctorstitel behaald in Amsterdam op dit onderwerp en hij heeft zelfs een site op dit gebied.Wie o wie gaat er mee 'for old times' sake'?????

2 Opmerkingen:

Blogger Assummer Peer zegt...

For old times sake, ga ik denk ik maar spijbelen. Sorry Joop, ik ga naar City Pool. Wie gaat er mee?

Wel een erg fraaie Web 0.9 website! En we leren dat Berlusconi gewoon Romeinse trekjes heeft, het is misschien wel erfelijk bepaald en hij kan er helemaal niets aan doen:
"Het toeval wilde dat naast het onderkomen dat hij zelf had betrokken, een vrouw woonde die niet minder betrouwbaar was van vermogen dan van levenswijze, met een dochter die al voorbij de kinderjaren was, maar nog niet helemaal op huwbare leeftijd. Hij was lief voor haar (doordat het meisje zo jong was, kon dat nog met fatsoen) en gaf haar de ene keer wat kleinigheden en de andere keer wat spulletjes waar meisjes graag mee spelen. Door die dingen, al waren ze helemaal niet zo groot, hechtte het kleine meisje zich enorm aan hem."

01 juni, 2009 18:00  
Blogger Marcel zegt...

Ik ben erg slecht in poolen. Het wordt tijd dat ik mijn geschiedeniskennis bijspijker. Ik ga mee naar ome Joop! Al was het alleen al voor de gezelligheid.

01 juni, 2009 23:02  

Een reactie posten

<< Home