zondag, mei 03, 2009

Super8: Februari 1975

Feest! Mijn kleine zusje is geboren in het Juliana Ziekenhuis in Zaandam en ik mag haar ophalen. Opa en oma De Vos en Oma Krijt wachten al bij thuiskomst in de Vergiliusstraat. Daarna krijg je ook nog beelden van de hardhandige vingervlugge kraamverzorgster Miep Molenpaard, waarover eventuele klachten met terugwerkende kracht hier kunnen worden ingediend.

2 Opmerkingen:

Blogger Pilou zegt...

Wij hebben werkelijk gehuild van het lachen (bij mij zullen het de hormonen wel zijn :-)), maar eigenlijk is het wel heel erg... Dat ik nu zo van badderen hou is een Godswonder! Eric en ik weten het zeker: deze vrouw willen we niet in huis straks!

03 mei, 2009 21:39  
Blogger Marcel zegt...

Hormonen? ... deze vrouw niet in huis straks...

Is er een klein Piloutje of Ericje op komst???

03 mei, 2009 22:04  

Een reactie posten

<< Home