zondag, april 05, 2009

Zij wel

We zijn wel wat gewend van Tamar, een interviewtje Volkskrant, een zo nu en dan een interviewtje Trouw, stukje in het AD, meermalen op TV bij RTL4, verschillende dingen bij de KRO, RVU of Teleac. Maar af en toe doet ze van die dingen waar ik wel een beetje jaloers van word, zoals een interview met Dieuwertje Blok. Maar nu helemaal, nu ze een radio-interview heeft gehad met "mijn held" Jeroen van Inkel (je weet wel, van Curry & Van Inkel). Hier nog te beluisteren.

5 Opmerkingen:

Blogger Marcel zegt...

Wow Tamar! Jij wel bij mijn held Van Inkel! Hoewel hij wel een paar jaartjes ouder is zoals hier te zien is:
klik hier

Ik vind het hartstikke gaaf, ik zal never-nooit-niet in die uitzending mogen komen ;-)

05 april, 2009 18:49  
Blogger Assummer Peer zegt...

Als ik nu de juiste vraag stel, ben jij de volgende keer misschien de deskundige. Wat voor vraag zal ik stellen voor Vrijdag Goeie Vraagdag waardoor ze echt niet om jou heen kunnen?

05 april, 2009 20:36  
Blogger Marcel zegt...

Misschien een vraag over beton sjouwen? :-)

05 april, 2009 21:00  
Anonymous Anoniem zegt...

HEY TAMAR, GOH JE WEET HET WEL ZEG, DAAR HEB IK MET TERUGWERKENDE KRACHT WEER WAT VAN OPGESTOKEN, COOL HOOR!
TANTE

10 april, 2009 22:48  
Blogger Marcel zegt...

HEY, DAAR IS TANTE HOOFDLETTER!!! :-)

dan voel ik me maar een hele kleine letter...

20 april, 2009 22:30  

Een reactie posten

<< Home