zaterdag, november 22, 2008

Doorstart bouwWe zullen doorgaan! We hadden de moed bijna opgegeven, maar er bestaan ook betrouwbare aannemers in België, jawel! Het is wel een Italiaanse Belg, dat dan weer wel. Er wordt nu serieus en stevig doorgewerkt en we kunnen jullie nu vermelden dat de buiten (-en nu ook binnenmuren) staan. Dat wil zeggen: opnieuw staan. Lees: na eerst te zijn afgebroken, omdat de vorige aannemer vreselijk geblunderd had (dit is de nette en verkorte versie). De nieuwe aannemer heeft eerst de stenen afgebroken, ijzeren staven afgezaagd die te ondiep en op de te weinig plekken bevestigd waren, opnieuw gaten geboord, chemische ankers aangebracht, en is toen opnieuw gaan metselen. En... deze kan bouwtekeningen lezen! Hij werkt netjes en efficient, houdt zich aan afspraken, houdt ons uit zichzelf op de hoogte, is enthousiast, belt uit zichzelf met de mensen met wie hij samen moet werken. Nu lijkt het eindelijk echt iets te worden... Wordt vervolgd!

Pilou


3 Opmerkingen:

Blogger Marcel zegt...

Fijn voor jullie, Maan, dat het weer positief doorgaat! Veel succes en plezier, nu.

23 november, 2008 12:16  
Anonymous Anoniem zegt...

Hallo jongeluide, Dat is mooi om te horen, je ziet er zijn ook nog eerlijke werkers,spannend en fijn voor jullie dat er nu zo,n voortgang in zit, , heeeel veel bouwplezier, een groet uit het besneeuwde Zaandam,
André.

23 november, 2008 18:23  
Blogger Daan zegt...

Wat handig een aannemer die bouwtekeningen kan lezen ;-)

Vervelend dat niet alle aannemers dat kunnen. Ook vanuit Bakkum wensen wij jullie veel bouwplezier toe en hopen we dat deze aannemer echt iets heel moois voor jullie maakt :-)

Groetjes
Daan

23 november, 2008 20:15  

Een reactie posten

<< Home