zaterdag, februari 09, 2008

Hallo allemaal!


Ik blijf nog even binnen, maar wilde toch even naar jullie zwaaien. Mijn hand zie je midden boven (4 vingers, een duim, helemaal goed). Mijn hobbie is op dit moment zwemmen, en als m'n moeder op haar buik drukt, dan maak ik een koprol! Ik ben nu zo'n 5 cm van m'n hoofd tot m'n kont. Verder gaat alles goed, en met m'n moeder ook - al is die wel vaak een beetje moe (ze lijkt Romario wel). Hou alvast 27 Augustus 2009 vrij, want dan denk ik dat ik m'n eerste verjaardag ga vieren... Maar misschien ook een beetje eerder of later, dat zie ik nog wel.

De groeten! Kleine Moppie

4 Opmerkingen:

Blogger NoFear zegt...

Wowww, wat gaaf.

Van harte gefeliciteerd en 27 augustus is alvast geblokt ;-).

Wij wensen jullie een hele plezierige en voorspoedige zwangerschap!!!

Groetjes,

Daan en Martijn

10 februari, 2008 11:50  
Anonymous Anoniem zegt...

Wat een verassing ! Helemaal te gek ! Heel erg gefeliciteerd en geniet er van.

Tamar

10 februari, 2008 12:36  
Blogger Marcel zegt...

Hé daar is de coming out! Nu dan officieel van harte gefeliciteerd! :-)

Marcel & Iris

10 februari, 2008 14:32  
Blogger Assummer Peer zegt...

Gefeliciteerd! Je ziet nu al de treffende gelijkenis met de pappa en de mamma. Voorlopig houd ik het op 2 september hoor.

10 februari, 2008 14:46  

Een reactie posten

<< Home