vrijdag, oktober 19, 2007

De Jong Intra Bedankt!!

Gisteren werden wij door de Jong Intra Vakanties gebeld dat zij een foutje hadden gemaakt met onze boeking. De reis bleek ietsje duurder te zijn, foutje van de afdeling ICT. Ze hadden alleen de tickets berekend en waren vergeten het 4 sterren hotel op de rekening te zetten. Een verschilletje van 1000 Euro!

Ze kon ons niet verplichten om te betalen, maar of we misschien bereid waren vrijwillig het verschil te delen? Helaas, wij hadden geen zin om vrijwillig 500 Euro aan De Jong Intra te betalen. Ze had er begrip voor en wenste ons veel plezier in Rome.

Als blijk van goede wil hebben we toen toch maar aangeboden om in een goedkoper hotel te overnachten. Ze was erg blij met ons begrip en heeft nu een 3 sterren Rooms hotel naast het vaticaan voor ons geboekt.

5 Opmerkingen:

Blogger Assummer Peer zegt...

Naast het Vaticaan en dan voor zo'n prijs? Ze tappen zeker illegaal wijwater af voor de kranen bij de buren.

19 oktober, 2007 16:33  
Blogger Marcel zegt...

Hmmm, ik weet niet of ik zo meegaand was geweest. Maar het hotel is natuurlijk minder belangrijk dan de locatie. Heel veel plezier in Rome met z'n drietjes :-)

20 oktober, 2007 08:09  
Blogger Daan zegt...

Ach we zaten in een heel duur design hotel, we zitten nu in een soort familiehotel. Volgens mij is dat met Hugo wel zo prettig.

oude hotel: www.ripahotel.com
nieuwe hotel: http://raganelli.hotelinroma.com/

20 oktober, 2007 15:53  
Blogger Marcel zegt...

Die tweede is inderdaad een stuk knusser. Hopelijk ben je weer beter dan!

20 oktober, 2007 19:32  
Blogger Daan zegt...

Tja en anders doet dat wijwater doet toch wonderen?

20 oktober, 2007 20:27  

Een reactie posten

<< Home