zondag, augustus 19, 2007

Pas op, Hier waak ik!


Vanaf midden September, wordt Huize Klapwiek bewaakt door een Leonberger Appenzeller Sennen Hond. Dus, inbrekers, u kunt maar beter voor die tijd langskomen (u moet natuurlijk altijd nog uitkijken voor de Siberische Bonsai Tijgers)!

6 Opmerkingen:

Blogger Marcel zegt...

Wat een snoepie!!!! Pas maar op dat ze niet inbreken om hem te pikken.

19 augustus, 2007 21:21  
Blogger Assummer Peer zegt...

Gefeliciteerd met deze gezinsuitbreiding! Bij gebrek aan een boom in de straat om tegen aan te plassen wel even uitkijken als je zelf tussen het groen staat.

Volgens mij moeten Tiger en Woods zo'n pup wel aankunnen, toch?

19 augustus, 2007 22:34  
Blogger Tamar zegt...

Wat een lieverd! Heeft hij/ zij al een naam? Is het een dame of een heer?
En wat betreft Tiger en Woods, nu kunnen ze hem misschien nog wel aan, maar al snel zullen ze merken dat dit geen 'Bonsai' Leonberger Appenzeller Sennen hond is.
In ieder geval zal dit hondje niet zo gemakkelijk kunnen ontsnappen door het katteluikje (dat probeerde Brammert, onze hond toen ik nog een kind was wel eens).

19 augustus, 2007 23:29  
Anonymous Anoniem zegt...

@tamar: Het is een reutje en hij heeft nog geen naam. Ik zou 'cooper' wel leuk vinden of 'nemo' maar ik kon Robin nog niet overtuigen. Dus, goede ideen zijn van harte welkom - we hebben nog tot 13 september tijd om iets te verzinnen.
Nou, nu nog kijken of ik die opmerking ├╝berhaupt kan plaatsen ...

20 augustus, 2007 10:46  
Blogger Marcel zegt...

Totdat ie groot is ga ik voor Mini Cooper.

Of Boris als eerbetoon aan Joris.

20 augustus, 2007 11:35  
Blogger mopper mokum zegt...

Mini Cooper vond ik ook leuk... maar we hebben nog 3 weken voor 'ie komt, dus het is wat mij betreft nog open. En dan vind ik eigenlijk dat hij zelf z'n naam moet inspireren... Nou, we zien nog wel...

20 augustus, 2007 20:50  

Een reactie posten

<< Home