zaterdag, juli 14, 2007

Wie gaat er mee?


De man van de opblaaspoppen heeft konneksies!!! Hij kan vrijkaarten regelen bij de Baja Beachclub. Voor degene die het niet kennen, de Rotterdamse Baja is echt heeeeel iets anders dan de Amsterdamse Bajes. In Rotterdam zijn de dames gevuld, gewillig en g...

Interesse?

De vrijkaarten zijn voor een donderdagavond, voorkeuren voor exacte datum via de comments.

Een voorbeschouwing van de Rotterdamse G: komende zaterdag!

Welliswaar ligt de focus meer op het mannelijk vermaak, ook voor de dames is er wat te zien.

5 Opmerkingen:

Blogger Assummer Peer zegt...

Tsjekk die dresscode.

16 juli, 2007 21:13  
Blogger Marcel zegt...

Ik ga mee!

17 juli, 2007 01:01  
Blogger Daan zegt...

Ik ben ook niet erg onder de indruk van het "mannelijk schoon"

17 juli, 2007 15:21  
Blogger Assummer Peer zegt...

Maar straks lopen wij ook met zo'n slagroomspuit in ons broek rond, en wat wil je nou nog meer? En misschien geven ze wel weer een borstvergroting weg, en die kan ik wel gebruiken met al mijn frustraties over mijn cupje AA.

Kortom, hoef ik niet mee? Please?

17 juli, 2007 22:33  
Blogger Marcel zegt...

En toch ga ik mee. :-)

17 juli, 2007 23:17  

Een reactie posten

<< Home