donderdag, juni 28, 2007

Een goede cocktail, vereist een goede bodem

De meeste cocktails zijn inmiddels bekend. Tijd om ons nu te richten op die bodem. Laten we kijken of we bij die unieke, tropische cocktails een passende barbeque kunnen organiseren.
Ook hier is het handig als we vooraf wat afspaken maken, welliswaar is de kans klein dat we hier met 12 flessen Crème De Menthe zitten, maar 12 bakken salades is ook geen succes ;-)

Als ieder stel nu eens een van de onderstaande categorieen kiest in in de comment zet, dan komt het volgens mij wel goed.

Nr. 13: Een lekker hapje terwijl de BBQ opwarmt
Marcel en Iris: Vleesgerechten (rund en varken)
Zuster en Jeroen: Vleesgerechten (lam en gevogelte)
Dennis en Anneke: Visgerechten
Waard en Waardin: Salades
Mopper Mokum en Nathalie: Kruidenboters, brood, sauzen
Galadriel & No-Fear: Nagerecht

Inspiratiegebrek? Kijk even voor heerlijke recepten op: www.barbecuerecepten.nl of www.weberbarbeques.nl


6 Opmerkingen:

Blogger Daan zegt...

Hou er hier ook rekening mee dat iedereen wat mee neemt en maak dus niet te veel!

28 juni, 2007 14:46  
Blogger Tamar zegt...

Ik denk dat ik me als halve vegetariër maar ontferm over de salades. Dan mag Niels lekker veel hakken.

28 juni, 2007 20:42  
Blogger Marcel zegt...

Ik vind vis echt iets voor Dennis en Anneke! Rechtstreeks vanaf de surfplank?

29 juni, 2007 00:38  
Anonymous Anoniem zegt...

Helemaal goed, laat maar komen. Nr.13 maakt wat lekkers bij de eerste cocktails

30 juni, 2007 20:05  
Blogger Marcel zegt...

Iris en ik gaan voor koe en zwijn

01 juli, 2007 11:47  
Blogger Daan zegt...

Heerlijk.

Dennis en Anneke, zorgen jullie voor verse vis?

En Robin en Nathalie, willen jullie lekkere kruidenboters, brood en sausjes maken?

01 juli, 2007 22:28  

Een reactie posten

<< Home