maandag, april 23, 2007

Thermen Bussloo

Afgelopen zaterdag zijn de Waard en ik bij de concurrentie op bezoek geweest. Wij hebben ons laten verwennen met een uitgebreid arrangement en zijn natuurlijk zeer kritisch geweest op de kwaliteit. Vooral de appeltaart en sate zouden wij natuurlijk kritisch bekijken.


Wij kregen een reispaspoort voor het Arrangement Bussloo aangeboden

* Ontvangst
De ontvangst was vriendelijk en het entree zeer luxe. Een duidelijk minpunt was dat de appeltaart te laat uit de vriezer was gehaald, zodat hij nog niet ontdooid was. Later in de middag hebben we als nog de appeltaart geprobeerd, maar hij was nog wel heeeeeel erg koud!! Jammer.

* Rondleiding
hier hadden wij een ongelukkige loting. Vooral Niels ;-)
We zaten in een groepje (vrijgezellen?) giebelende dames, waardoor de rondleiding wel iets langer duurde dan gepland. Een aantal dames moest ook eerder afhaken omdat zij schoonheidsbehandelingen hadden en dus weg moesten. Natuurlijk niet nadat er uitgebreid afscheid genomen werd van elkaar. Een van de dames draaide zich om en greep Niels vast om hem met volle overgave een afscheidskus te geven op de mond. Helaas miste ze... :-)

* Gebruik van alle saunafaciliteiten
8 Verschillende sauna's met een stevige Aufguss.
Zwembad, bubbelbaden, Osmaans badhuis, dompelbaden en een zeeeeer koud meer Bussloo. Wij moesten toegeven iets meer faciliteiten dan bij de Assummerstoofpeer en de Bakkummerbraadslee, maar een wel zeer groot nadeel was dat alle sauna's stilte sauna's waren! Dat haalt het natuurlijk niet bij de gezelligheid van de Assummerstoofpeer :-)

* Behandelingen
-> Rasul
een Oriëntaals modderritueel met verwarmde heilzame klei en essentiële oliën
(Rozemarijn, Salie of Citroenmelisse), met na afloop verse pepermunt thee. Hier waren de waard en ik zeer enthousiast over en wij zullen er zeker voor zorgen dat dit ook in het arrangement van de Assummerstoofpeer opgenomen wordt. Binnenkort meer hierover .


-> Hotstone Shitao behandeling (45 minuten)
Een massage met warme basaltstenen en de aromatische geurende Scen Tao olie
De masseur was erg goed, maar de dame liet wat de wensen over.

* Restaurant
Het lunchbuffet was erg goed, maar wat zeker miste was de sate. Tja het is lastig de kwaliteit van een saunacomplex te beoordelen, zonder de saté geproefd te hebben.
Het diner was zeker erg goed, het is wel verstandig om op tijd een tafel te reserveren anders moet je wel wat geduld hebben.

Kort samengevat: leuk voor de afwisseling maar het haalt het niet bij de gezelligheid van de Assummerstoofpeer.

2 Opmerkingen:

Blogger Assummer Peer zegt...

Dat zoenen wordt toch wel een vervelende rage:
http://www.nieuwnieuws.nl/archives/2007/04/gele_kaart_voor_zoen_aan_arbit.html

23 april, 2007 23:16  
Blogger Daan zegt...

Love is in the air....

24 april, 2007 14:40  

Een reactie posten

<< Home