woensdag, maart 21, 2007

Mac-gebruikers opgelet

Websites zien er fantastisch uit in Safari, maar Firefox werkt veel beter samen met tal van websites. En omdat updates van Apple voor Safari al een tijdje uitblijven, wordt Firefox meer en meer mijn standaard browser. Maar voortdurend erger ik mij aan die rafelige en halve knopjes op Google, en die matige letterweergave. Op iedere PC is het standaard, dus lach mij maar uit, maar ik ben gewoon beter gewend. Je ziet als knopje maar een half rondje, en de andere helft mag je er zelf bij bedenken.

Zo is het standaard in Firefox:


Zo is het in Safari:


Maar dit is op te lossen.
Allereerst download je Firefoxy, en pas je hiermee je Firefox aan. Als hij vraagt om een versienummer, kies je 1.5. Daarna stel je in Firefox je lettertypen als volgt in:


En voor wie het nog niet wist, ik was zelf bezig met Firefox aan te passen, bijna klaar, en toen stuitte Marcel op Firefoxy. Grrrr...

0 Opmerkingen:

Een reactie posten

<< Home