zaterdag, november 25, 2006

Leuk hotelletje

Later op 1 november had Litvinenko nog een afspraak met een Italiaanse vriend, een expert op het gebied van geheime diensten, in een sushibar in Londen. Daar trof de politie gisteren verhoogde radioactieve straling aan. Ook in het Millennium Hotel aan Grosvenor Square, waar hij de twee Russen sprak, en in zijn woning in de Noord-Londense wijk Muswell Hill is verhoogde radioactiviteit gemeten. Bezoekers van het restaurant en het hotel toonden zich ongerust over mogelijke radioactieve besmetting. Ook omwonenden van het gezin Litvinenko zeiden bezorgd te zijn. Volgens experts is dat niet nodig. Meer hier.
Hmmm, mijn leuke hotelletje in Londen, ik was er nog op 21 oktober! Er overnachtte een ornitoloog, een oud-majoor, een gefortuneerde weduwe met haar neef en kennelijk ook een spion. Het blijft tenslotte het land van Agatha Christie! Oh ja, sinds die tijd ga ik door het leven als Niels-Glow-In-The-Dark. Er gaat nu plotseling een lichtje branden...

3 Opmerkingen:

Blogger Marcel zegt...

Kan die windmolen ook mooi weg.

26 november, 2006 19:27  
Blogger Assummer Peer zegt...

'Ex-spion Litvinenko in sushibar vergiftigd'

LONDEN - De Britse politie gaat ervan uit dat de voormalige Russische spion Alexander Litvineko vorige week in of vlakbij een sushibar in het centrum van Londen is vergiftigd. Dat heeft de Britse krant The Independent vrijdag bericht.
Detectives traceerden met behulp van bewakingscamera's en zijn mobieltje de weg die Litvinenko (43) had afgelegd vanaf zijn huis naar het restaurant op 1 november, de dag dat hij ziek werd. Op de plaatsen waar hij toen langs kwam, is geen verhoogde radioactiviteit gevonden, maar in de sushibar wel.

01 december, 2006 08:04  
Blogger Marcel zegt...

Ik denk dat die vis gewoon in de buurt van Sellafield is gevangen. De Russen de schuld geven is zo 1980!

01 december, 2006 16:13  

Een reactie posten

<< Home