woensdag, oktober 11, 2006

Zat worden doe je in Ans (B)


Waals minister Michel Daerden had zijn overwinning in Ans duidelijk al gevierd voordat hij op TV moest komen bij de RTBF. Pilou, schenk jij hetzelfde als wat hij kreeg? Het schijnt vooral naar meer te smaken.

2 Opmerkingen:

Blogger Marcel zegt...

Aha, vandaar dat ik hem niet versta. Dacht eerst nog dat het frans was.

12 oktober, 2006 09:10  
Anonymous Anoniem zegt...

Wij hebben last van plaatsvervangende schaamte...

Dit is al jaren bekend, hij heeft een paar weken geleden na zijn speech en plein public tegen de kerk staan pissen. Hij is gewoon een alcoholist en de mensen blijven op 'm stemmen. Aan ons (ja ja, ik mocht ook voor het eerst stemmen!) heeft het niet gelegen, onze stem heeft hij niet gekregen. Marc Moulin (schrijver en journalist) gaf aan dat mensen klaarblijkelijk niet stemmen om mensen aan de macht te krijgen, maar op de mensen die de macht hebben. Dit is de tendens rondom Luik in ieder geval. Ik vind dit in en in triest.

Daarentegen gebeurt er veel in Ans. Voor de verkiezingen zijn vele wegen pikzwart geasfalteerd, hebben we eindelijk knappe parkeerplaatsen, bewegwijzering, bushokjes en een aantal aangelegde parkjes, een fijn fiets/skeelerpad, een gerenoveerd cultureel centrum etc. Maar zodra er ergens een opening is, berg je dan voor Daerden. En dan te bedenken dat zijn zoon burgemeester is buurgemeente Herstal. Als wij al plaatsvervangende schaamte hebben, wat moet HIJ dan wel niet hebben. Zie ook op Youtube.

Met oprechte deelneming...

Pilou en Rémy

13 oktober, 2006 19:48  

Een reactie posten

<< Home