woensdag, augustus 30, 2006

We gaan weer op Tienertoer


Ik ben wel eens op Tienertoer in Luik geweest bij station Luik-Guillemins, en daar wilde ik nog niet deaud gevonden worden. Een vervallen, troosteloos station bedekt met roet en roest. Helaas had mijn reisgenoot zijn Tienertoer-ticket in de trein laten liggen, waardoor we helaas nog uren bij de Gevonden Voorwerpen hebben doorgebracht in afwachting van een conducteur die het ticket kwam nabezorgen met de volgende trein. En dan wordt het in je herinnering allemaal nog veel erger.

Maar Pilou (je weet wel, die Belgenmop) stuurde mij deze link, waar de Belgen laten zien dat het echt anders gaat worden. Ik ga weer eens op Tienertoer!

4 Opmerkingen:

Blogger Marcel zegt...

Wow erg mooi, wordt dat betaald door de EU? Of door de vlamingen? Of door de Walen zelf?

31 augustus, 2006 00:49  
Blogger Assummer Peer zegt...

ik denk dat Nederland dat uiteindelijk betaalt, net zoals alles in achterstandsgebieden zoals Belgiƫ, Groningen en Griekenland. En de Franse wijnplas, de Duitse zuurkoolberg, de Italiaanse parmahambult en de kosten van de Turkse toetreding nemen we ook wel even mee. Want zo zijn we dan ook wel weer. En zo hoort het ook. Want dan krijgen wij uiteindelijk weer korting op ons Tienertoer en Interrail.

31 augustus, 2006 01:42  
Blogger Assummer Peer zegt...

De bouw is al aardig gevorderd: http://www.panoramas.dk/fullscreen2/full10.html

31 augustus, 2006 01:46  
Blogger Marcel zegt...

Die panorama's zijn echt gaaf!
Ik vind Europa best leuk, zeker nu een nieuw lid alsnog de doodsttraf wil invoeren: Polen. Lang leve de vooruitgang! Lijfstraffen zijn ook helemaal 2006! Da bomb...

31 augustus, 2006 10:32  

Een reactie posten

<< Home