zaterdag, augustus 05, 2006

Fietsers staan voor lul

Tijdens mijn vakantie heb ik me van mijn sportievere kant laten zien, en ben gaan mountainbiken. Ja, in Nederland, ja. Blijkt dat fietsen dus helemaal niet zo gezond is, als je een "probleemzitter" bent. Dat houdt in dat je je bekken tijdens de zit zo draait, dat enige aders worden afgekneld, met als gevolg dat "je hem wel eens kwijt bent"... alsof je been slaapt, maar dan niet je been... In mijn zoektocht naar het perfecte zadel kwam ik langs deze foto. In ieder geval begrijp ik nu waarom die wielrenners zulke lullige broekies aan trekken - dan kunnen ze hem snel terug vinden!

2 Opmerkingen:

Blogger Marcel zegt...

Een soort mannelijke camel toe?
Hmm, als je bij Google zoekt op "male camel toe", dan komt dit plaatje ook als eerste te voorschijn :-)

07 augustus, 2006 16:15  
Anonymous Anoniem zegt...

Probeer dan maar eens te verbergen dat je "monoballon" bent ; )

08 augustus, 2006 11:28  

Een reactie posten

<< Home