zondag, juli 09, 2006

Ren Lennie Ren

Vandaag heeft de hond van de buren de ren van konijn Lennie opengepeuterd. Hij had daar enkele minuten de gelegenheid voor omdat de baas even de andere kant op keek. Doen ze wel vaker als hun hond in ons gras sch**t, achter de kat aanjaagt of voor onze deur sch**t . Daarna heeft hij enkele minuten geprobeerd het konijn te pakken te krijgen. Het beest kreeg de schrik van z'n leven en is gevlucht.

De dader
En daar gaat Lennie, klik voor bewegende beelden

De hond is een kwartier later nog eens teruggekomen om te kijken of hij alsnog het konijn te pakken kon krijgen. De bijbehorende buurman was overigens al twee en een halve minuut thuis, toen zijn hond nog aan het huishouden was in onze tuin. Tja, verrassend wat je allemaal kunt zien.

Na vele uren zoeken hebben Marije en ik Lennie toch gevonden in de moestuin van de andere buren. Tamar heeft 'm gepakt, zat er bij als een bang konijntje (wat anders) met oren plat in de nek. Pfew! Hij heeft een extra worteltje gekregen voor de schrik.

3 Opmerkingen:

Blogger Galadriel zegt...

En het is nog niet eens kerst!!

Toch wel handig die camera's he?

10 juli, 2006 22:54  
Blogger Iris de Pierus zegt...

Gossie

11 juli, 2006 20:28  
Anonymous Anoniem zegt...

Dat was schrikken, wel goed wat jUllie allemaal doen om het konijn te beschermen, misschien toch nog een deurtje met 12-cijferige toegangscode
Wel een slimme hond!

tante

11 juli, 2006 22:44  

Een reactie posten

<< Home