woensdag, juni 14, 2006

Toch Nederland-Duitsland in de finale!

Arme Polen, dat wel. Maar ja, Duitsland was gewoon beter

5 Opmerkingen:

Blogger Marcel zegt...

Eerlijk verdiend. Wat was de stand qua kaarten en overtredingen: 23-21?

14 juni, 2006 23:49  
Blogger mopper mokum zegt...

Ik ben al lang blij - Nathalie zou diep bedroeft zijn geweest... Overigens, in de 88ste minuut zei ik nog tegen haar dat ze niet de moed op moest geven voor het over was. Heb ik nou zoveel verstand van voetbal, of zitten die anderen allemaal op synchroon zwemmen? Niet alleen sta ik voor in de Assummerpeer-poule, maar ook bij de Nestle-poule sta ik op 1!! Als je nog vragen hebt, hoor ik het wel :)

15 juni, 2006 14:51  
Blogger mopper mokum zegt...

Verder - Robin en Ramon zitten voor vrijdag niet in de selectie. Ramon gaat naar New York en Robin moet een bruiloft voorbereiden. Ik denk dat Nathalie ook verstek laat gaan wegens werk verplichtingen... Blijft over een klein hengstenbal?

15 juni, 2006 14:54  
Blogger mopper mokum zegt...

En dan nog iets... Het valt best mee voor die arme polen. Ze kunnen zich beroepen op een scheidsrechterlijke dwaling met die rooie kaart:
"Poland's players, on the other hand, enjoy a possibly unique insurance: If the side falls out of competition due to a poor referee call, the leadership of the Polish Football Association has promised to take ”events out of control of the team” under consideration when deciding the size of World Cup bonuses."

Dat komt wel goed, dus...

15 juni, 2006 15:35  
Blogger Assummer Peer zegt...

Okee, het wordt hengstenbal, maar Marije komt wel hoor als trouwe Oranje-fan.

15 juni, 2006 19:27  

Een reactie posten

<< Home