maandag, juni 05, 2006

Mopper Mokum is geswitst


Ok, het staat nog steeds 1-2 (aantal macs vs pcs op de mauritskade), en ik heb ook meteen parallels met XP geinstalleerd (wie heeft er nog een geldige windows registratie code voor me? anders werkt 'ie over 30 dagen niet meer...), ik mis 1 muisknop en ik blijf maar control in plaats van het appletje indrukken, maar ik ben toch een beetje uit het evil empire. Ik voel me meteen een stuk creativeriger. Al zie ik er niet echt slimmer uit, geloof ik...

Update (Marcel): Zoek de verschillen.

4 Opmerkingen:

Blogger Marcel zegt...

God, jongen, ben je ziek? Je ziet er niet uit ;-)

05 juni, 2006 13:37  
Blogger Assummer Peer zegt...

mis je de delete-knop niet? kan je een praatgroepje beginnen met Daan! ;-)

05 juni, 2006 22:31  
Blogger Galadriel zegt...

Robin ik herken het helemaal! Al moet ik wel zeggen dat ik nu na een aantal weken wel erg gehecht ben geraakt aan de F11 en F12 knoppen. Echt superhandig!
En die ctrl-knop heeft in combi met de muisklik toch nog wel heel veel zin.

Succes!

06 juni, 2006 14:29  
Blogger mopper mokum zegt...

F11 en F12? Hmmm, die heb ik nog niet geprobeerd... ga ik vanavond uitproberen! Het gaat overigens al beter, ik probeer nu al de 2-vinger-scroll tevergeefs toe te passen op mijn PC!

En, ik werd al vaak vergeleken met Russell Crow, maar nu zie ik dat ik eigenlijk veel meer op Jack Nicholson lijk!

06 juni, 2006 16:09  

Een reactie posten

<< Home