donderdag, januari 26, 2006

Op avontuur in Gambia, een reisverslag

Gambia is twee keer zo groot als Texel, slechts een uurtje verder dan de Canarische Eilanden en er gaan veel bejaarde vrouwen heen om te golfen.

Tja met deze vooronderstellingen gingen wij naar Gambia. NIET DUS!!

Gambia is heel anders, lijkt helemaal niet op de Canarische Eilanden is veel groter dan heel Nederland en de bejaarde vrouwen komen hier om dingen te doen met de Gambianen waar wij 's nachts nachtmerries van krijgen. Heel anders dus al.

De Gambianen zijn veel te aardig, waardoor wij permanent in een extreme staat van paranoide alertheid rondlopen. Blaffend en bijtend naar iedereen die ons aanspreekt. En dat zijn er nog al wat! Iedereen praat tegen je en wil iets van je. Vooral ik (Daan) heb daar erg veel moeite mee.

Litt'lbitofFear is hier razend populair en is bezig zijn eigen fanclub op te zetten. De Gambianen zijn gek op kinderen en al helemaal op die grappige witjes. Litt'lbitofFear geniet hier met volle teugen van en vind het helemaal geweldig. Al moest hij wel even wennen aan deze zwarte mensen (volgens mij voor het eerst dat hij een donker iemand gezien heeft), maar nu hij ze heeft leren kennen vindt hij ze helemaal geweldig. Ze lachen naar hem, geven hem cadeautjes, helemaal goed dus.

Jullie begrijpen wij moeten even wennen aan de cultuur en de armoede hier, maar we vermaken ons prima. De uitgebreide verhalen horen jullie als we terug zijn.

Galadriel, No Fear en Litt'lbitofFear

0 Opmerkingen:

Een reactie posten

<< Home