vrijdag, januari 06, 2006

Mac Support opent Apple Centre in Haarlem


Binnenkort opent er in Haarlem, recentelijk uitgeroepen tot "beste winkelstad van Nederland", een nieuw Apple Centre. Mac Support opent in het vroege voorjaar van 2006 dit Apple Centre in het hart van de stad, aan de Grote Markt 5. De achterzijde van de winkel is gelegen in de bekende Brinkmann Passage, de voorzijde aan de Grote Markt naast een vestiging van MacDonalds aan de zijde van de Barteljorisstraat en de Brinkmann bioscoop. Op deze fantastische winkellocatie kunnen veel mensen kennismaken met de producten van Apple. Het Apple Centre krijgt de toepasselijke naam Apple Centre Grote Markt.

De winkel heeft een vloeroppervlak van ca. 220 vierkante meter, en biedt hiermee de mogelijkheid om alle gangbare Apple-producten, toebehoren, randapparatuur en software te tonen. Alle populaire producten zullen uit voorraad leverbaar zijn.

Apple Centre Mac Support, gevestigd in het Noordhollandse Uitgeest, is sinds 1988 toonaangevend Apple reseller en opende al eerder Apple Centre Centraal Station en Apple Bijenkorf in Amsterdam.

2 Opmerkingen:

Blogger Iris de Pierus zegt...

Ha die Niels,
Van harte gefeliciteerd!
Iris

07 januari, 2006 11:50  
Blogger Marcel zegt...

Goed joh! Gefeliciteerd!

07 januari, 2006 15:54  

Een reactie posten

<< Home