donderdag, januari 26, 2006

Apple Centre in AlkmaarSlechts twee weken na de aankondiging van een nieuwe vestiging in Haarlem, kan Mac Support de heugelijke mededeling doen dat zij in het vroege voorjaar van 2006 ook een nieuwe vestiging opent in het centrum van Alkmaar.

Het nieuwe Apple Centre is gelegen in het hart van het centrum van Alkmaar in de regionaal bekende straat Payglop (uitgesproken als "paai-glop"), gelegen tussen de winkelstraten Langestraat en Laat. Wie bekend is in Alkmaar kent deze winkel als het voormalige pand van Peek & Cloppenburg, tegenover V&D. Op deze fantastische drukke winkellocatie kunnen veel mensen kennismaken met de producten van Apple.Het Apple Centre krijgt de toepasselijke naam Apple Centre Payglop.

De winkel heeft een vloeroppervlak van ca. 120 vierkante meter, en biedt hiermee de mogelijkheid om alle gangbare Apple-producten, toebehoren, randapparatuur en software te tonen. Alle populaire producten zullen uit voorraad leverbaar zijn.

Apple Centre Mac Support, gevestigd in het Noordhollandse Uitgeest, is sinds 1988 toonaangevend Apple reseller. De Mac Support Groep heeft inmiddels vijf winkels, te weten Apple Centre Mac Support in Uitgeest, Apple Centre Centraal Station in Amsterdam, Apple Bijenkorf Amsterdam en binnenkort Apple Centre Grote Markt in Haarlem en Apple Centre Payglop in Alkmaar.

1 Opmerkingen:

Blogger Assummer Peer zegt...

Sorry Marcel, Mail-a-Mac vergeten

26 januari, 2006 01:25  

Een reactie posten

<< Home