vrijdag, december 09, 2005

Grootste iPod party Europa in Uitgeest

De iPod Party is een begrip dat is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Bezoekers van een discotheek nemen een iPod muziekspeler mee met zelf gekozen, zelf gemaakte of zelf gemixte muziek naar een feest, en een "iDJ" draait alles aan elkaar. Dit levert een unieke mix op van muziek. Al eerder werden iPod Party's in Nederland georganiseerd met ca. 500 bezoekers in Den Haag, Scheveningen en Amsterdam.

Op zaterdag 17 december is er in Bobs, de bekende discotheek in het Noordhollandse Uitgeest, de grootste iPod party die ooit is georganiseerd in Europa. Bij Bob's, op zaterdagavond goed voor circa 2500 bezoekers, verzorgt iDJ Bryan de iPod Party. Iedere muziekliefhebber met een iPod kan muziek van zijn of haar keuze aanleveren bij iDJ Bryan.

iDJ Bryan Smiet organiseerde al eerder iPod parties in GEM museum Den Haag, Amsterdam RAI, Lipton Scheveningen, Impulz & Dance Valley 2005.

Rond 1.00 uur wordt de eerste set gedraaid, en rond 2.30 uur een tweede set. Bij binnenkomst krijgen bezoekers een iPod Card met een uniek nummer. Na afloop van zowel de eerste als de tweede set, wordt hiermee een iPod verloot onder de bezoekers. De weken daarna maken bezoekers met deze kaart ook nog kans op een iPod bij Apple Centre Mac Support, gelegen direct tegenover discotheek Bobs.

Op zaterdag 17 december is bij Bobs tevens de verkiezing van FHM Buurmeisje van het jaar 2006. Met deze twee evenementen is dit een avond om niet te missen.

Apple Centre Mac Support is initiatiefnemer van dit evenement.
Meer informatie over iDJ Bryan Smiet
Weet je nog, Turbo 2000 heet nu Bobs
FHM Buurmeisje van het jaar 2006

1 Opmerkingen:

Blogger Marcel zegt...

Go Loekie! Go Loekie!

12 december, 2005 08:28  

Een reactie posten

<< Home