donderdag, november 17, 2005

De pleuris is uitgebroken


De kopers van nieuwbouwhuizen in Waldijk zijn kwaad en verontwaardigd over de 120 meter hoge windmolen die deze week is verrezen op industrieterrein De Trompet in Heemskerk. ,,Als ik het had geweten, dan had ik mijn huis niet gekocht'' Zie vooral de rol van de makelaar Simone Admiraal in deze die de komst van de windmolen verzweeg. In de rapportage over de woningmarkt in het vierde kwartaal' van 2004 zegt ze: "De kandidaatkopers hebben er weer vertrouwen in! Na een aankoopaarzeling na de zomer, toen er flink veel aanbod was, zijn er voor de jaarwisseling weer lekker veel woningen verkocht! En nog voor prima prijzen ook! Simone Admiraal, unitleider woningmakelaardij Uitgeest" Ja, zo kan ik het ook...

1 Opmerkingen:

Blogger Marcel zegt...

En dat te bedenken dat ik ook bijna op Assum 8 had gewoond...

17 november, 2005 20:50  

Een reactie posten

<< Home