zaterdag, juli 16, 2005

Het dak weer dicht


Ding dong! En wie stond daar plotseling op de stoep op zaterdagmiddag? De rietdekker! Wat een superservice!
Het is weer droog in de Assummer Peer. Nu maar hopen dat de kouwtjes uit de buurt blijven. De hele bovenkant van het dak is nu doorgestopt met nieuw riet. Doordat het riet nu weer veel strakker zit hebben ze natuurlijk weinig kans meer, maar de vandalen kunnen zelfs een ijzeren rooster van een schoorsteen af trekken dus we hopen er maar het beste van.
Ik heb een dode vogel -aan een stok gebonden- neergezet, die ze misschien zal afschrikken (nee, ik ga geen foto's plaatsen, en nee, het beest heeft zichzelf kapot gevlogen tegen een deur). Het valt me trouwens op dat alleen "hetzelfde merk vogel" wordt afgeschrikt door de dode vogel. De mezen schrikken niet van dode kouwtjes. Maar gelukkig zijn mezen niet van die vliegende vandalen.

2 Opmerkingen:

Anonymous Anoniem zegt...

Als ik naar de foto kijk denk ik dat we een nieuwe No Fear hebben ontdekt!!!

20 juli, 2005 18:03  
Anonymous Anoniem zegt...

Als ik naar de foto kijk denk ik dat we een nieuwe No Fear hebben ontdekt!!!

20 juli, 2005 18:03  

Een reactie posten

<< Home