vrijdag, juli 29, 2005

Help! Mijn man is klusser!


"Moet jij douchen bij de buren, uit angst voor wateroverlast? Ruikt je nieuwe keuken naar gas? Staat het zelfgetimmerde schuurtje in de tuin wel heel erg scheef? Zit je al maanden te wachten tot je man de badkamer eindelijk eens betegelt? Kortom: denk je wel eens: 'Help, mijn man is een klusser!'? Dan zijn wij op zoek naar jou!".
Voor een nieuw programma bij RTL 4 zijn wij op zoek naar wanhopige vrouwen die zo’n hopeloze klusser thuis hebben. Een man die vol goede bedoelingen zit maar er echt niks van bakt, zo’n man die je wanhopig maakt en alleen maar chaos achterlaat. Een man die te trots is om hulp te accepteren.
Komt dit je bekend voor en is voor jou de maat vol? Dan is hier de oplossing. Geef je op voor “Help, mijn man is klusser”. Samen met presentator John Williams leren we je man een lesje en we maken de klus keurig netjes voor je af. Eindelijk…"

En dan komt dus John Williams, die talentloze babbelaar die binnen de kortst mogelijke tijd RTL Boulevard weer is uitgeflikkerd, je even vertellen hoe het moet. Hebben ze toch weer een baantje voor de stakker. Als hij maar niet op z'n duim slaat. Nee waardin, ik heb wel eens betere programma-ideeën van je gezien. Nu begrijp ik waarom die rekening van je aan RTL4 niet zo hoog was.

1 Opmerkingen:

Anonymous Anoniem zegt...

Elsevier 18 juni 2005
Gezien: De afgang van John Williams

In de politiek komt nog weleens positieve discriminatie voor. Wanneer de VVD Laetitia Griffith naar voren schuift als bestuurder, zal menigeen vermoeden dat huidskleur en sekse hierbij een rol spelen. Maar in het harde bedrijfsleven werkt het anders. Niemand denkt dat Fons van Westerloo John Williams presentator van RTLBoulevard heeft gemaakt om het onderdrukte negervolk een handje te helpen.

Helaas vervulde de Surinamer geen voorbeeldfunctie. Williams bleek volstrekt niet geschikt om Beau van Erven Dorens te doen vergeten. Zijn kunstje was om lodderig naar Albert Verlinde te kijken, maar hij miste kennis van zaken, verbaal talent en esprit.

Wel toonde hij onverwacht een grote originaliteit in het maskeren van zijn afgang. Er verscheen geen somber persbericht waarin RTL meedeelde dat Williams eindelijk terzijde was geschoven. Nee, de mislukte presentator liet weten dat hij vrijwillig opstapte. Hij zou zich ongelukkig voelen omdat hij niet honderd procent zichzelf kon zijn. Dat was wel erg geestig van John.

RTL Boulevard zit intussen in de problemen omdat de twee presentatoren die wel uit hun woorden komen, Win-ston Gerschtanowitz en Wil-fred Genee, zijn weggekocht door John de Mol. Gelukkig bestaat er ruimschoots de tijd om een vervanger te zoeken voor de onvervangbare Beau, want de lange zomerslaap voor het populaire entertainment-programma begint al na de uitzending van 17 juni.

Publicatiedatum: 18 juni 2005
Auteur: Gerry van der List

29 juli, 2005 22:25  

Een reactie posten

<< Home