dinsdag, juni 07, 2005

Implantaten voor de waardin

Jaws

"Meneer de waard, de waardin heeft implantaten nodig" zei hij op een medisch toontje. Voor 1700 euro per stuk. Maal twee dus.

Helaas ging het niet om het aanmeten van een cupje E, maar om twee nieuwe kiezen voor de waardin, die nog steeds met twee melkkiezen in haar mond rondloopt. Acht juli is de grote dag dat ze eindelijk gaat "wisselen", en worden een aantal schroeven in haar kaak geplaatst. Drie maanden lang heb je het gevoel dat je een gereedschapskist kust, maar daarna komen er een paar mooie porceleinen stoppen op! En dat mag ook wel voor dat geld... Goeie handel, zo'n tandartsenpraktijk. De hele dag een assistente aan je zijde, beetje rondscheuren in een Saab, en af en toe wat cement verpatsen tegen goudprijzen om de rekeningen te kunnen betalen.

Trouwens, het was even spannend wie het eerst ging wisselen. Dochterlief heeft gewonnen, die is weer een tand armer!

3 Opmerkingen:

Blogger NoFear zegt...

Dan helpt dat kwartje onder het kussen voor de tandenfee ook niet echt ;-)

07 juni, 2005 22:03  
Blogger tamar zegt...

Ach, alle beetjes helpen, dus het kwartje van de tandenfee is welkom.
Ik hoop maar dat het wisselen bij mij net zo gemakkelijk gaat als bij dochterlief, maar dat zal wel niet. Dat verhaal van de tandarts over boren, snijden,bot weg halen en schroeven stemde me weinig hoopvol. Fijn, zo'n tandarts die je moed in spreekt;-)

08 juni, 2005 13:12  
Blogger NoFear zegt...

Hoe heet die tandarts: Dokter Snijgeil?

09 juni, 2005 16:54  

Een reactie posten

<< Home